Jeg har mange års erfaring med at behandle gravide og har hjulpet mange kvinder igennem deres graviditet med smerter og gener.

Zoneterapi og akupunktur i kombination eller hver for sig under din graviditet kan varmt anbefales. Gravide er ofte nemme at behandle og opnår en meget hurtig effekt af behandlingen. Der er ikke nogen risiko forbundet med at få zoneterapi under graviditeten. Tværtimod er zoneterapi til gravide en fremragende hjælp til den gravide krop. Jeg får ofte henvist gravide fra fysioterapeuter når de ikke kan hjælpe mere med klientens smerter i f.eks. lænden, symfysen, bækkenet og lysken. Efter 1-2 behandlinger mærkers der ofte en rigtig god effekt. Jeg tager altid en behandling ad gangen og ser hvordan du reagerer, hvorefter vi snakker sammen om det videre forløb. Zoneterapi under graviditeten forbereder også kroppen på fødslen.

Hvad jeg oftest møder på klinikken:

  • Kvalme og opkast (mulighed for at få øreakupunktur der sidder i 2-3 uger på kvalmestillende punkter)
  • Smerter i bækkenet, symfysen, ryggen og halebenet
  • Væske i kroppen der giver føleforstyrrelser i hænder og arme, også kaldet karpaltunnelsyndrom
  • Hovedpine og migræne
  • Forstoppelse
  • Halsbrand

Det er muligt at få hjælp til igangsættelse af fødslen omkring terminsdato. Zoneterapi under graviditeten forbereder også kroppen på fødslen. Jeg trykker på igangsættende punkter på dine fødder og krop, så du får sat fødslen i gang på en naturlig måde.


Fødselsmodnende zoneterapi og akupunktur


Zoneterapi og akupunktur under graviditeten forbereder også kroppen på fødslen.
Zoneterapi og akupunktur i den sidste del af graviditeten gør at fødslen lettere går i gang når kroppen og barnet er klar. Fødselsmodnende behandling gives cirka en gang om ugen fra 36-37. graviditetsuge frem til fødslen. Jeg trykker på igangsættende punkter på dine fødder og krop, så du får sat fødslen i gang på en naturlig måde. Fødselsmodning med zoneterapi og akupunktur medfører at kroppen lettere kommer i gang med de ”rigtige” veer, og at hele fødselsforløbet forkortes. Undersøgelser har vist, at fødslen forkortes med 1 til 2 timer.