Hormonel hovedpine -/migræne

Hovedpine eller migræne ses ofte i sammenhæng med andre symptomer som fx nakkespændinger, kæbespændinger, stress, hormonelle forstyrrelser, overgangsalder mm.
Din hovedpine eller migræne kan også opstå på grund af træthed og andre muskelspændinger. Uanset hvilken karakter din hovedpine eller migræne har, kan zoneterapi og akupunktur give dig en meget effektiv, hurtig og naturlig lindring.
De patienter som jeg ser i klinikken har ofte haft migræne i mange år og er behandlet medicinsk uden tilfredsstillende resultater. 

I mine behandlinger med zoneterapi fokuserer jeg på nervesystemet, fordøjelsessystemet og hormonsystemet, hvilket har betydning for at oprette ubalancer, der fører til hovedpine. Samtidig vil behandling af nakke, kæbe og hovedzoner give akut afspænding og lindring. Jeg kombinerer ofte behandlingen med lokale akupunkturpunkter i ansigtet fx omkring panden, øjnene og tindingerne, hvor du oplever smerten er værst. Det er også muligt at få sat øreakupunktur. Her sætter jeg et plaster med en mikroskopisk nål i migræne-/hovedpinepunkter i øret. Plasteret bliver siddende i 2-3 uger og fjernes som et alm.plaster af dig selv.  

Flere og flere undersøgelser rundt omkring i verden beviser at der rigtig god effekt af zoneterapi og akupunktur mod migræne eller hovedpine.