Køb den perfekte julegave, værtindegave eller forkæl dig selv

Jeg kører et introduktions tilbud i december og januar for kun 490 kr. Behandlingen varer 1 time.

(Hos mange andre klinikker koster behandlingen op til 900 kr.)

Hvad er Japansk Lifting og Gua Sha hos mig?

Det er et ikke-kirurgisk og naturligt ansigtsløft. Ved brug af ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage stimuleres 24 akupunkturpunkter i ansigtet så blodcirkulationen øges, toksiner fjernes, væv iltes, og kollagen- og elastinproduktionen stimuleres. Rynker og poser under øjnene reduceres, og huden opstrammes. Du opnår en smukkere og mere vital ansigtsglød.
Japansk Lifting og Gua Sha handler ikke kun om ansigtet, men hele kroppen da akupressur og ansigtszoneterapi har forbindelse med hele nervesystemet, hormonsystemet, kredsløbet og de indre organer. Du vil efterfølgende føle velvære i hele kroppen, en indre ro, glæde og afspændthed.
Det er en utrolig behagelig og afstressende oplevelse, som mange kan blive afhængige af i en travl hverdag.

Mange hilsner fra Mia Hübbe, behandler i zoneterapeut og akupunktur.

Gavekortet kan bruges fra 1.februar 2020.

Lidt mere info:

Japansk Cosmo Lifting er den bedste måde at foryngre dit ansigt på. 100% naturlig – uden brug af kirurgi, Botox, Restylane m.m.
Med alderen nedsættes produktionen af kollagen, og det resulterer i, at huden mister sin elasticitet. Rynker, slap hud og solskader bliver mere synlige, hvilket ofte får et ansigt til at se ældre ud.
Reducer dine rynker, få en sundere hud – og et bedre helbred. Der er ingen bivirkninger, kun et smukt og yngre udseende!
Naturlig ansigtsløftning – Japansk Lifting.

Hvordan fungerer det?
Japansk Lifting er en neuro-sensorisk manuel behandlingsmetode, der udføres ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet i kombination med en muskelstimulerende teknik, der øger blodgennemstrømning i ansigtets muskler, så muskeltonus øges.

Japansk Lifting – og stress.
Stress påvirker hele kroppens ydeevne og forårsager forskellige symptomer, såsom hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspændinger og allergier. Men før disse symptomer viser sig, har stress allerede vist sig i form af ubalancer huden og i ansigtsudtryk.
Med japansk Lifting er det muligt opnå en fuldstændig balance i ansigtet og hele kroppen.
Under en Japansk Lifting behandling er man i stand til at slappe af. Den virker på et dybere plan og der opnås en fysisk, kemisk og følelsesmæssig balance samt:

-Et fantastisk foryngret ansigt uden rynker
-Øget hud- væv og muskeltonus
-Forfrisket hud
-Færre pigmentpletter og mindre akne
-Færre toksiner