Jeg tilbyder et introduktions tilbud til  550 kr. for første behandling.
Efterfølgende: fuld pris til 650 kr.
Behandlingen varer 1 time.

 

Hvad er Japansk Lifting og Gua Sha hos mig?

Jeg har taget min uddannelse hos Mette Brandt v. Cosmobody og herved sikrer du dig at det er den oprindelige-rigtige dybdegående muskelstimulerede Japanske Lifting, Gua Sha og Cupping massage.

Det er et ikke-kirurgisk, naturligt ansigtsløft og en dybdegående massage af ansigtet. Ved brug af ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage stimuleres 24 akupunkturpunkter i ansigtet så blodcirkulationen øges, toksiner fjernes, væv iltes, og kollagen- og elastinproduktionen stimuleres. Rynker og poser under øjnene reduceres, og huden opstrammes. Du opnår en smukkere og mere vital ansigtsglød.
Japansk Lifting og Gua Sha handler ikke kun om ansigtet, men hele kroppen da akupressur og ansigtszoneterapi har forbindelse med hele nervesystemet, hormonsystemet, kredsløbet og de indre organer. Du vil efterfølgende føle velvære i hele kroppen, en indre ro, glæde og afspændthed.
Det er en utrolig behagelig og afstressende oplevelse, som mange kan blive afhængige af i en travl hverdag. Japansk Lifting er den bedste måde at foryngre dit ansigt på 100% naturligt – uden brug af kirurgi, Botox, Restylanem .m.
Med alderen nedsættes produktionen af kollagen, og det resulterer i, at huden mister sin elasticitet. Rynker, slap hud og solskader bliver mere synlige, hvilket ofte får et ansigt til at se ældre ud.
Reducer dine rynker, få en sundere hud – og et bedre helbred. Der er ingen bivirkninger, kun et smukt og yngre udseende.

Hvordan foregår selve behandlingen:

  • Ansigtet og halsen masseres med en Gua Sha sten af Rosa Kvarts. Gua Sha teknikken giver større blodgennemstrømning, fornyet glød, reducerer rynker, mindsker poser under øjnene, gør arvæv blødt og du får en mere ensartet hudtone.
  • Ansigtet, hals og bryst smøres nu ind i rosenolie. Næste behandling er Cupping, som stammer fra “Traditionel Chinese Medicin”. Silikonecupperne danner et vakuum, så huden løftes op i cuppen og derved en øget blodgennemstrømning i muskler og bindevæv. Cellerne får tilført ekstra ilt og lymfesystemet får hjælp til at udskille affaldsstoffer. Cupperne i ansigtet efterlader ingen røde mærker, som ofte ses ved Cupping på ryggen.
  • Akupressur på meridianpunkter i ansigtet. Et akupressurpunkt har 3 funktioner: det er et akupunktur, nerve og blodgennemstrømningspunkt. Punkterne arbejder ned igennem hele kroppen.
  • Ansigtszoneterapi på organ relaterede zoner i ansigtet. Virker i hele kroppen og bringer organerne i balance og fjerner affaldsstoffer.
  • Japansk Lifting. Dybdegående muskelstimulering i ansigtet. Muskelstimuleringen er dyb for ikke at hive og trække i huden eller bare “nusse” men netop for at komme ned i muskler og bindevæv. Musklerne bliver strammet op men også afspændt. Musklerne i ansigtet slapper af og de dybe rynker mindskes over tid (samme effekt som Botox, men her på en naturlig og meget sundere måde). En fitnesstime for dit ansigt.
  • Afslutning med Rosa Kvarts sten der afkøler huden og får hele din krop til at slappe af.