Jeg har været på kursus i “Liv i underlivet” – kvinder der ønsker at bliver gravide ved Anne Marie Jensen. Fantastisk.

2-dags kursus omkring fertilitet “Liv i underlivet” ved fysioterapeut Anne Marie Jensen.

Har fået endnu flere virkningsfulde redskaber med hjem til at hjælpe dig der ønsker at bliver gravid enten naturligt og eller hvis du er i fertilitetsbehandling. Eller til dig der har problemer med underlivet pga. arvæv,  har smerter, nedsat blærefunktion, dårlig fordøjelse, menstruations smerter, uregelmæssighed i cyklus eller bag-foroverbøjet livmoder.

Bækkenet er som en skål der er forret med muskler og nede i denne skål skal vores æggestokke, livmoder, blære og tarme kunne bevæge sig frit. Der skal være en optimal blodgennemstrømning for at blandt andet ægget kan modtage næring og sætte sig fast i livmoderen, hormonerne kan komme ned og holde din cyklus i balance og affaldsstofferne kan transporteres væk.

Men pga. vi sidder for meget ned, bevæger os for lidt, stresser og måske er der gammelt arvæv efter operationer/infektioner, så er denne skål alt for spændt og stram omkring disse organer. De får ikke den næring de har behov for og de kan ikke opretholde den normale funktion de skal.

Få hjælp til at få “liv” i dit underliv igen. Behandling med zoneterapi og evt. akupunktur hjælper helt fantastisk til at få løsnet op i din “skål”. Du vil også få effektive øvelser (kort program) med hjem, så du selv kan være med til at få løsnet op. Hvis du har arvæv, så lær hvordan du selv kan behandle/ massere på dette med nemme teknikker og gøre en kæmpe forskel. Arvævsmassage er meget effektivt til dig der har fået kejsersnit under første fødsel og nu ønsker at blive gravid igen og måske har problemer med at ægget ikke vil sætte sig fast.

Ring til mig og hør mere på tlf.nr.: 25320332 eller book en tid på elitefys.dk / 33123248. Kh. Mia

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *