Menstruationssmerter

PMS

Uregelmæssig menstruation


For langt de fleste kvinder er menstruationscyklussens længde 28 dage, med en periode på 3 til 7 dage med blødninger, men alt fra 23-35 er helt normalt.
Mange kvinder oplever dog variation i længden, timing og blødning. Det kan der være mange årsager til men vigtigst af alt er at ved at få behandlinger, råd om kost og vitaminer, kan du opnå en balance i din cyklus igen.
Blodet kan også vise sig som mørkt og klumpet, som i kinesisk tankegang er et tegn på at tingene står ”for stille”. Blodet skal gerne være friskt og rødt. Der er ingen grund til at acceptere dine menstruationsforstyrrelser, smerter og uregelmæssige menstruationer.
Jeg behandler ofte med en kombination af organmassage, akupunktur og zoneterapi, som er enormt effektivt. Ved menstruationssmerter og pms. er det ofte en fordel at booke en tid ugen før eller ugen op til din menstruation.
Ved ovennævnte ubalancer vil jeg blandt andet behandle på hormonsystemet, bækkenbundsmuskulaturen, arvæv, livmoder/æggestokke, nervesystemet og fordøjelsesorganerne.

Ring på 25320332 hvis du vil høre mere.