Jeg har erfaring med, at zoneterapi og akupunktur i en kombinationsbehandling kan lindre mange af overgangsalderens symptomer, så du efterfølgende vil opleve et større fysisk og psykisk overskud.

Behandlingens gode effekt i overgangsalderen hænger sammen med, at zoneterapi virker positivt på ubalancer i hormonsystemet og beroliger nervesystemet, så fysisk og psykisk stress nedbringes.

Zoneterapi giver velvære, virker afslappende og bidrager til et godt søvnmønster.

Zoneterapi sætter kroppens selvhelbredende kræfter i gang, bidrager til udrensning af affaldsstoffer og styrker derved immunforsvaret.

I mine behandlinger med zoneterapi fokuserer jeg blandt andet på nervesystemet og hormonsystemet, hvilket har betydning for at oprette ubalancer, der fører til overgangsalderen negative symptomer. Jeg kombinerer ofte behandlingen med akupunkturpunkter for hormonbalancen. Samtidig vil behandling af nakke og hovedzoner ofte give en afspænding og lindring, da det er her vores hormonudledning kommer fra.  Det er også muligt at få sat øreakupunktur. Her sætter jeg et plaster med en mikroskopisk nål i øret på de hormonelle punkter. Plasteret bliver siddende i 2-3 uger og fjernes som et alm.plaster af dig selv.

Jeg kan varmt anbefale Mia når overgangsalderens tegn begynder at melde sig!
Jeg er igennem en del år kommet hos Mia for, at få styr på min krops stressniveau eller når jeg har lyst til en japansk lifting. Da jeg i sommer begyndte at få de første symptomer på overgangsalder, var det naturligt at spørge Mia til råds. Efter bare en enkelt behandling med zoneterapi og akupunktur, hvor fokus var på det hormonelle, forsvandt hedeturene og min cyklus blev normal. Jeg kan på det varmeste anbefale Mia, som udover at være yderst kompetent også er et meget behageligt menneske.
Stine Nielsen