FERTILITETS YOGA-RETREAT

Dato:
Fredag den 2. februar kl.15.00 til søndag den 4. februar kl.14.00 2018
&
Fredag den 9. marts kl.15.00 til søndag den 11. marts kl.14.00 2018

Fertilitets yoga retreatet er for dig der:

 • Har prøvet at blive naturlig gravid i længere tid uden held.
 • Er begyndt på fertilitetsbehandling og er stresset på grund af det lange forløb og de mange hormonpåvirkninger.
 • Har været i fertilitetsbehandling længe uden held.
 • Har oplevet en eller flere ufrivillige aborter.
 • Har brug for at reducere din stress i forbindelse med fertilitetsbehandling og få ro i din krop.
 • Har endometriose, PCO eller en anden hormonel ubalance.
 • Er stresset over at din graviditet ikke lykkes.
 • Gerne vil forberede din krop til en sund graviditet.
 • Ønsker noget du selv kan gøre for at forbedre din fertilitet.

Denne weekend giver dig:

 • Fertilitetsyoga: Styrkende og med fokus på at få afslappet din bækkenbundsmuskulatur, nervesystemet, booste dine hormoner og få ro i din krop. Vi vil også bruge massagebolde til bindevævsmassage. Boldene er et perfekt supplement til yogaen, når ømme muskler skal løsnes. Massagen har en afspændende effekt på nervesystemet.
 • Restorativ yoga: Denne yoga form virker terapeutisk idet kroppen finder ro. Der skabes balance i vores nervesystem. Krop og sind samarbejder og dette hjælper os til at mærke efter. Målet er at reducere og fjerne stress, søvnløshed og muskelspændinger.
 • “Mojzisova-øvelser”: Du får et program med billeder og tekst med disse øvelser. Mojzisova-øvelser afstresser din krop og fremmer din fertilitet. Vi gennemgår og øver programmet hver dag på retreatet, så du kan benytte det når retreatet er ovre. Mojzisova øvelser aktiverer og løsner musklerne i og omkring underlivet. Bækkenbundsmuskulaturen slapper af og bevæger sig optimalt. Æggestokke, æggeledere og livmoder får en optimal blodtilførsel og herved tilført den rette næring og hormoner. Øvelserne har dokumenteret effekt og bruges i det tjekkiske sundhedsministerium og anbefales som førstevalg til behandling af kvinder med fertilitets-problemer.
 • Akupunktur: 2 behandlinger målrettet din cyklus, fertilitets behandlingsforløb eller hormonel ubalance. Denne akupunkturbehandling har jeg anvendt med succes gennem de sidste 12 år.
 • Nanna Stigel: Et “Sådan-Gør-Du”-foredrag om kostens indflydelse på fertilitet og graviditet. Mad er fundamentet for frugtbarhed. De næringsstoffer, du får gennem maden, er nødvendige for, at kroppen kan producere hormoner samt reparere og danne nye celler (også sunde og stærke æg- og sædceller). At spise en fertilitetsfremmende kost er altså et meget konkret tiltag, hvis du vil optimere vilkårene for undfangelse og få en god graviditet. Og du kan godt begynde at glæde dig. Farvel til afsavn og kedelige kure. Goddag til rigtig lækker frugtbar mad. Foredraget indeholder: Solid viden om hvordan mad og kosttilskud kan booste din fertilitet. En stribe håndgribelige og let anvendelige fif til, hvad du kan gøre her-og-nu for at optimere din kost. Vejledning i vitaminer og mineraler, som er afgørende for at undfangelsen kan finde sted. Viden om hvilke fedtstoffer der kan styrke din fertilitet og hvilke der kan blokere den. Forklaringer på uforklarlig barnløshed – og mulige handleveje, samt løsninger til dig, der har fået en diagnose.Nanna Stigel er ernæringsterapeut (DET), menstrual health facilitator og cand.mag. Hun har til dagligt en travl klientpraksis, holder workshops og fungerer som underviser på uddannelsen til ernæringsterapeut i København. Hun er desuden uddannet fertilitetsyogalærer og Foresight Practitioner og har specialiseret sig i holistisk fertilitetsbehandling.Nanna Stigel er forfatter til bogen Bliv Gravid – Sådan styrker du din fertilitet, Peoples Press 2015.Læs mere om Nanna Stigel på www.nannastigel.dk og www.blivgravid.nu

Skoven Kalder

Kom med og få en intens weekend med fertiliteten i fokus. Dejlig, sund og hjemmelavet mad. Frisk luft og ro inde midt i skoven. Fri adgang til den helt nye sauna med glasrude med udsigt til skoven og søen. Et nyistandsat retreat sted, ny yogasal med gulvarme og med direkte udsigt til skoven. I hovedhuset får vi serveret sundt og hjemmelavet mad af ejeren Claus og hans kone. Der er mulighed for at læse en god bog, snakke med de andre kvinder og bare hygge ved brændeovnen om aftenen. Få ny viden og fertilitets yoga der kan tage dig et helt nyt og fantastisk sted hen. Det er “basic luxury”. Du bor ude i naturen i en dejlig hytte, med kort afstand til bad og toilet. Se flere flotte billeder under Skoven kalder:  www.facebook.com

Program

Fredag:

Kl. 15-16: Ankomst og indlogering i din hytte samt en forfriskning.

Kl. 16.00: Velkomst i yogasalen. Fertilitetsyoga og akupunkturbehandling.

Kl. 19.00:  Aftensmad.

Kl. 20.30: Restorativ yoga og Mojzisova-øvelser.

Lørdag:

Kl. 8.00: Mojzisova-øvelser.

Kl. 9.00: Morgenmad.

Kl. 10.00: Fertilitetsyoga og boldmassage.

Kl. 12.30: Frokost.

Kl. 14.00-17.00: Foredrag med Nanna Stigel.

Kl. 19.00: Aftensmad.

Kl. 20:30 Restorativ yoga.

Søndag

Kl. 8.00 Mojzisova-øvelser.

Kl. 9.00: Morgenmad.

Kl. 10.00 Fertilitetsyoga og akupunkturbehandling.

Kl. 12.30: Frokost.

Kl. 13.30: Kage og afrejse.


Transport

Skoven Kalder ligger i Blekinge 2,5-3 timers kørsel fra København. Har du en bil, og har du lyst til at dele benzinudgifter med andre deltagere, så skal jeg nok koordinere. Kørslen frem og tilbage kan gøres for blot 250 kr. per person, hvis man er 4 i bilen. Skriv i din tilmelding, om du kan have flere med i bilen eller søger et lift.


Pris:

4900,- kr.

Earlybird til 4500 ,- kr.inden 1/1-2018  til februar retreatet.

Earlybird til 4500,- kr. inden 9/2-2018 til marts retreatet.

Du er sikret en plads ved modtagelse af betaling.

Der er 14 pladser i alt.

Prisen er for 3 dage inkl. 2 overnatninger (inkl. sengelinned og håndklæder), fuld forplejning, foredrag med Nanna Stigel, 2 akupunkturbehandlinger, Mojzisova-øvelser/program og massere af yoga-undervisning (yoga udstyr er på retreatet).

Ønsker du et enkeltværelse, kan du tilkøbe dette for 500 kr. Ellers sover I to og to sammen. Der er både enkelt-/dobbeltsenge i hytterne.

Hvis du ønsker vegetarisk mad eller du har madallergi, så skriv det gerne ved tilmeldingen.

Ved booking skriv eller ring til mig og fortæl din historie omkring din fertilitet.

Book på:

miahubbe@hotmail.com

eller ring på tlf.25 32 03 32

Det er muligt at få dit fulde beløb retur ved afmelding senest mandag den 16/1 ved retreatet fredag den 2-4 februar og senest mandag den 19/2 ved retreatet fredag den 9-11 marts.


Hvem underviser i fertilitetsyoga?

Mia Hübbe

Fertilitetsyoga og Hatha er den klassiske form for yoga, hvor man i de fysiske yogaøvelser – asanas – fokuserer på at “aligne” kroppen. Det betyder at finde ind til kroppens mest hensigtsmæssige
 stillinger, som styrker og smidiggør kroppen samt frigør energi (prana).

Vi balancerer både kroppen og sindet med rolige styrke- og strækøvelser samt åndedrætsøvelser.

Jeg instruerer grundigt, roligt og hensigtsmæssigt i øvelserne ved hjælp af yogaens alignment-teknikker, og vi anvender hjælpemidler, hvis det er nødvendigt for at udføre øvelserne skånsomt og korrekt.  Du vil for det meste også få lidt sved på panden i mine timer:)

Jeg er uddannet yogalærer hos Yogaliving ved Louise Fjendbo Jørgensen og Simon Krohn. Uddannelsen er certificeret af Yoga Alliance.

Udover at være yoga-instruktør er jeg også zoneterapeut, akupunktør og har klinik feetncare.dk i samarbjede med Elitefys.dk. I min klinik har jeg gennem de sidste 12 år arbejdet med kvinder med fertilitetsproblemer. De kommer til mig for at forbedre deres chancer for at blive gravide og de ønsker selv at kunne deltage aktivt i processen.

Dette retreat genskaber kontakten til din krop, afstresse den og optimerer dine chancer for at blive gravid.  Du få en masse nye redskaber med hjem. En rygsæk fuld af viden, effektive øvelser og en krop i balance.

Kh. Mia


 

HELT NY SAUNA