UDTALELSER

HEDETURE

Jeg opsøgte Mia, fordi jeg var drøntræt af mine hedeture. Nu har jeg gået hos hende igennem længere tid og allerede efter nogle behandlinger blev det markant bedre og i dag oplever jeg stort set ingen gener ved min overgangsalder.

Lone 53 år, Yogainstruktør

STRESS

“Mia er meget behagelig og super dygtig. Mia kombinerer zoneterapi og akupunktur, hvilket hjælper kroppen med at slappe af og få løsnet op for spændinger.”

“Jeg har haft stor gavn af Mias behandlinger, der har hjulpet mig med at slappe af i nakke, skulder, hoved. Kort sagt afslapning til hele kroppen. Det har lært min krop at slappe af i stressede perioder.”

Bedste hilsner

Mikkel Severin | Executive Advisor | Emotional Intelligence Mind Control

ENERGI OG KOST

Hjælp til et højere energiniveau

Jeg havde aldrig prøvet zoneterapi , før jeg startede hos Mia. Var egentlig lidt skeptisk, men var åben for at prøve. Jeg mærkede en positiv effekt i kroppen, og mit energiniveau får et godt hak opad dagene efter et besøg. Samtidig har vi haft en masse gode snakke om ernæring og kroppen, som har ført til få men vigtige kostomlægninger derhjemme. Jeg er sikker på, at flere sunde ændringer i vores liv vil udspringe fra disse snakke. Jeg har en pragtfuld læge, men hun har bare ikke den slags tid, så hos Mia kan jeg søge informationer om det sunde liv – og så bestemmer jeg naturligvis selv hvordan og hvornår jeg omsætter rådene til praksis.


UDRENSNING/VÆSKEOPHOBNING OG MENSTRUATION

Når jeg er til behandling hos Mia og starter med udrensning, kan jeg være helt sikker på, at jeg senere på dagen oftere skal ud og tisse end ellers. Personligt har jeg problemer med vand i benene og deraf ophobninger af væske (ødemer), hvilket tidligere bevirkede, at jeg skulle op og tisse mindst en gang om natten. Til sidst – efter ca. 10 år, kunne jeg nærmest finde ud på badeværelset i søvne, men det var alligevel søvnforstyrrende. Efter blot fire behandlinger var det slut med alle natlige renderier, og jeg skal nu ikke længere op om natten – fantastisk!

Tanja Thomsen

Mia hjælper mig via zoneterapien med generel udrensning af kroppen. Jeg lider af væske ophobninger og har store smerter i forbindelse med menstruationen ved jævnlig zoneterapi kan disse problemstillinger minimeres væsentligt. Efter en behandling kan man føle sig 10 kg. lettere.


MIGRÆNE

Jeg startede til zoneterapi fordi jeg i mange år har lidt af migræne. Efter behandlingerne hos Mia kan jeg klart se en forskel i hvor tit disse anfald kommer. Ofte var det hver 14. dag nu er det en gang hver 2.måned. Yderligere har hun behandlet min achillessene pga. overanstrengelse ifm. løb og det går også fremad med denne. Generelt synes jeg at efter en behandling føler mig meget mere afslappet og i balance


Kære Mia

Tak for en dejlig behandling forleden. Jeg har tænkt meget over vores snak omkring stress og mit åndedræt, og den gjorde helt klart indtryk.
 Så tak for at give min hverdag lidt perspektiv :).

Med venlig hilsen

Cecilie Wendt Kofoed
 -Journalist


ELITEIDRÆTSUDØVER

Jeg er eliteidrætsudøver og er 19 år. Jeg dyrker kunstskøjteløb og har gjort det i 13 år. Jeg blev pludseligt skadet med betændelse i achillessenen, og fik herefter anbefalet chokbøglebehandling og zoneterapi af Mia Hübbe.

Ved hjælp af zoneterapien ved siden af chokbølgebehandlingen, har det fremskyndet helingsprocessen, og det har virkelig hjulpet, så jeg nu er tilbage på isen. Der har været rig mulighed for råd og vejledning hos Mia Hübbe, som er vigtigt når man dyrker sport på højt plan. Zoneterapi kan varmt anbefales når man er skadet.

MVH. Louise


Efter en skiskade, hvor både min læge og fysioterapeut , ikke kunne gøre andet end af anbefale ro i en periode, har Mia hjulpet mig i gang igen og afhjulpet mig i gang igen og afhjulpet de akutte smerter i fod og hæl. Zoneterapi er min overbevisning en ren win-win-situation.


WORKSHOP -Stillesiddende arbejde

Tak for en god workshop, har fået blod på tanden til at vide mere om kroppens anatomi 😉.

Jeg er blevet meget mere bevidst i min hverdag om min holdning og hvordan jeg bruger min krop på job og når jeg dyrker yoga. Du fik åbnet mine øjne for de skavanker man får ved at have et kontorjob og heldigvis fulgte der råd med hvordan man kan minimere dem.

En workshop jeg gerne vil besøge igen.

Med venlig hilsen Ramona


YOGA WORKSHOP

Tak for en dejlig workshop, du er en fantastisk og inspirerende underviser.

Du er rigtig god til at forklare overbevisende. Jeg tænker og bruger dine nakke instruktioner flere gange om dagen.
Du havde nok indhold til et par workshops i dit program, men det var dejligt at blive fyldt godt op.
God vind og kærlige hilsner
Yogalærer Merete


Kurset Funktionel diagframa

Jeg valgte at tage på kursus hos Mia og Jakob da jeg kender Mia fra år tilbage. En meget kompetent og dygtig behandler. Har ventet på dagen hvor hun ville oprette kursus – og nu kom den. Så for mig var det et must og jeg glæder mig til der forhåbentlig kommer flere.

Jeg har rigtig meget glæde af jeres kursus. Især måske det at Jakob sagde, hvis i vil tages seriøst må i tale sproget. Har virkelig træner muskler, tænkt i tilhæftninger, ophæng osv osv tænkt mere fysik ind i mine behandlinger. Har brugt den “nye” psoas tilhæftninger på foden en del.

Indholdet var lidt anderledes end mine kursus erfaringer hidtil. Det at zoneterapien blev sat op imod osteopatien var rigtig lærerigt for mig. Der var meget behandling i, håndarbejde i kurset – hvilket jeg fandt rigtig godt.

Jakobs tilgang til behandling har ændret en del i min måde at se kroppen på. Jeg er blevet meget mere præcis i mine tanker.

Det har været fantastisk for mine behandlinger.

Mvh. Lise Breusch Klinkby –Sanselig.dk


Milestone Systems A/S, Brøndby

Virksomheden Milestone Systems A/S har siden januar 2007 haft et samarbejde med zoneterapeut Mia Hübbe og tilbudt zoneterapi til sine ansatte som en del af virksomhedens personalepleje.

Mia Hübbe har en bred vifte af faglige kompetencer, som giver vores ansatte mulighed for at få individuelt tilpasset behandlingsforløb. Ligesom Mia med hendes med rolige og yderst kompetente facon giver Milestones medarbejdere råd og vejledning til forbedring og forebyggelse af fysiske skavanker og tager fat på problemstillinger omkring livsstil og kost, hvis medarbejderen ønsker dette.

Foruden Mias faglige kvalifikationer har hun rent menneskeligt dét, der skal til for at en sådan virksomhedsordning kan afvikles uden at den enkelte medarbejder føler, at virksomheden blinder sig i private forhold. Mia re professionel, seriøs og god til at lytte og spørge ind til den enkelte. Det giver et frugtbart samarbejde, som er til glæde og gavn for både medarbejdere og virksomhed.

Milestone giver Mie Hübbe de bedste anbefalinger og står gerne til disposition såfremt der er spørgsmål til Milestones behandlingsordning.

Med venlig hilsen
  –Milestone Systems A/S
  –Anette Bisgaard
 –Administrationschef


Elitefysioterapi, København V

Marts 2008

Jeg kan give den bedste anbefaling videre omkring Mia’s kvalifikationer som zoneterapeut idet hun har opnået gode resultater med behandling af en lang række forskellige lidelser. Hun har tillige taget videreuddannelseskurser som klinikken og patienterne har draget nytte af.

Mia er en god kollega, der bl.a. er trådt til som receptionsvikar, da vi havde mest brug for hjælp. Mia indgår som faglig kompetent og socialt engageret medarbejder i “teamet” Elite Fysioterapi.

Elite Fysioterapi


Jesper Kousted
 -Medejer