UDTALELSER


 

 

METTE & ELLEN

 

Da vores datter var 2 uger gammel begyndte vi at se tegn på svære mavekneb og som nybagte forældre til første barn var vi rådvilde indtil vi kontaktede Mia. Mia hjalp vores datter gennem zoneterapi og der viste sig store ændringer fra første dag. Ligeledes fik vi værdifulde råd og vejledning til, hvordan vi kunne hjælpe vores lille pige når maveknebene satte ind. Vi fik råd om hvad vi kunne ændre i vores hverdag for at hjælpe hende på vej gennem de første par måneder med umodne tarme.

Efter kun 2 behandlinger har vi nu en glad og livlig pige, der er dygtig til at prutte. Vi er så taknemmelige for den hjælp vi har modtaget hos Mia og vi kan nu koncentrere os om at lære vores dejlige pige at kende.

Mange hilsner Mette og Ellen

 

 

 


MAVEKNEB OG FORSTOPPELSE

Lægen ordinerede Lactulose til den lille baby med mavekneb, men det virkede umiddelbart ikke. Efter hver zoneterapi behandling fyldte den lille baby en ble.

SMS fra moren til mig efter 3. behandling og 3. fyldte bleer:

OK! NU er det helt utvivlsomt dine behandlinger der gør det!! Vi har lige fået den bedste kæmpe ble! Tak tak tak!!! Lige før bryllup, så min mor ikke stod med den – SÅ fedt!! Jeg anbefaler dig uden tvivl til andre der bøvler med dårlige baby maver.